Monday, 31 December 2012

Start Up

Selepas Setaun 3 Bulan yg lepas aku create blog ni dan aku langsung xpenah nak letak enty.Hari ni aku amik keputusan nak start blog aku.hahaha..
Kenapa dan mengapa,aku pon xtau..tapi skang aku dah start jadi collector.apa salah nya aku saja update pasal apa yg aku collect.kalau xde orang nak baca xpe.asal aku puas hati.so,aku punya suka la kan.

Baru-baru ni aku ada beli konsol Gamecube dengan harga sangat murah amat.
Bagi aku bodoh la orang yang jual tu,dan aku untung sangat2.
Maka betambah la koleksi aku



Photobucket

Gamecube(PAL)
Mario Sunshine

Monday, 3 October 2011

Pada satu malam

pada satu malam,ku bosan nak mampos.tetiba jer aku create blog xsemena-mena.seraya itu,aku belasah la apa yang patut sampai nampak cam rupa blog yg tah apa.